Reşiţa: Paradă pentru biker-ul accidentat mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Paradă pentru biker-ul accidentat mortal
Reşiţa: Paradă pentru biker-ul accidentat mortal

Străzile Reşiţei au trepidat ieri sub roţile zecilor de motoare care au luat parte la parada organizată în memoria celui care a fost Adrian Micşa, membru al comunităţii motocicliştilor, decedat sâmbătă, în urma unui accident controversat.

Tânărul de 31 de ani a ascultat ieri pentru ultima dată zgomotul sutelor de cai putere călăriţi de prietenii săi. Coloana de peste 80 de motociclete, mai „nervoase“ ca niciodată, a condus maşina în care s-a aflat corpul neînsufleţit al „Agentului”, cum era Micşa poreclit, până în faţa blocului în care a locuit acesta, iar apoi spre Cimitirul 7. Acolo, motocicliştii şi-au luat rămas bun pentru totdeauna de la camaradul lor.

În urma lui Micşa a rămas o soţie îndoliată şi o fetiţă orfană la numai şase luni. Circumstanţele în care s-a produs accidentul rămân încă neclare, poliţiştii extinzând cercetările după ce unii martori au afirmat că Micşa se întrecea cu un alt motociclist. Unii martori susţin că cel cu care Micşa făcea concurs l-a abandonat pe marginea drumului şi a plecat către Caransebeş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite