Reşiţa: PORTRET / Bianca Vit se împarte între lupte şi modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: PORTRET / Bianca Vit se împarte între  lupte şi modă
Reşiţa: PORTRET / Bianca Vit se împarte între lupte şi modă

Adolescenta de 14 ani a fost judocană, karatistă şi luptătoare, iar acum îşi etalează frumuseţea pe podium.

PROFIL
Născută. 13 mai 1995, la Reşiţa
Studii. Elevă la Şcoala cu Clasele I-VIII numărul 9
Ocupaţie. Elevă
Pasiuni. Modelingul, sportul, natura


Bianca este o tânără care a învăţat ce este responsabilitatea de la vârsta de 7 ani. Atunci tatăl ei a îndrumat-o către sport.
„El a insistat foarte tare ca eu să mă apuc de sport şi m-a dat la înot. Nu am făcut foarte mult timp pentru că eram foarte mică şi, sinceră să fiu, nu mi-a plăcut. De abia acum realizez cât de bun este înotul pentru înălţime si merg des să înot ca să mă înalţ“, a spus tânăra în vârstă de doar 14 ani. Părinţii ei nu au acceptat ca fata lor să nu continue în domeniul sportiv şi, mai târziu, au îndrumat-o să se apuce de karate. A învăţat tehnicile esenţiale. „Mi se pare un sport foarte greu şi din partea mea, tot respectul pentru cei care îl practică. Mie mi s-a părut greu aşa că m-am reorientat către altceva“, a spus Bianca.

Sporturile grele erau la mâna ei
Nu a stat foarte mult pe gânduri şi copila de atunci şi-a luat inima în dinţi şi s-a pus serios pe bătaie. S-a apucat de judo. „Nici nu ştiu de ce m-am lăsat, probabil nu a fost să fie. Eram prea mică la vârsta aceea ca să pot conştientiza. Eram un copil care voia o viaţă normală, iar toate aceste sporturi, chiar dacă îmi plăceau foarte mult, mi se păreau oarecum grele“, a adăugat Bianca. După o trecere în revistă a celor mai grele sporturi de contact, Bianca a găsit totuşi ceva care să i se potrivească precum o mănuşă. S-a făcut luptătoare, sport care de-a lungul vremii i-a adus şi rezultate frumoase. „Cred că m-am apucat de lupte pe la 12 ani. Mergeam la sală în fiecare zi, inclusiv sâmbăta. Am făcut lupte, cu mici întreruperi din cauza şcolii, până anul trecut“, a spus fata. Cea mai mare realizare a sa este medalia de aur pe care a câştigat-o prin forţă. „Am luat locul I la un concurs organizat la Oraviţa. Eram foarte încântată la vremea respectivă însă culmea fericirii mele a fost medalia de aur pe care am câştigat-o la concursul de la Reşiţa. Am fost cea mai bună din categoria mea“, a spus reşiţeanca.

Frumuseţea a trimis-o pe podium
Bianca Vit a fost obişnuită încă de mică să-şi folosească forţa. A învins de fiecare dată când şi-a pus ambiţia să iasă învingătoare. Cu toate acestea, trecerea anilor au transformat-o într-o mică prinţesă. Frumuseţea ei a dus-o pe podiumul de modă.
„De mică mi-am dorit să fiu fotomodel, dar în Reşiţa este foarte greu pentru că acest domeniu este aproape inexistent. În urmă cu ceva timp am fost la o agenţie de tinere fotomodele însă debutul meu a fost prezentarea de modă de săptămâna trecută. Vreau să continu cu acest lucru, dar mai mult din pasiune. Pentru viaţa mea am alte planuri“, a spus tânăra. Planurile despre care vorbeşte Bianca sunt oarecum legate de sporturile pe care le-a făcut. „Vreau să urmez Liceul Militar şi după aceea Academia de Poliţie. Cine ştie poate mă fac poliţistă sau rămân în armată. Asta rămâne de văzut“, a spus Bianca Vit în încheiere.


Întrebări şi răspunsuri

Ce alte activităţi extraşcolare ai făcut?
În perioada în care am făcut lupte făceam şi dansuri de societate. O bună perioadă de timp am dansat însă nu am mers la concursuri pentru că nu mi-am dorit foarte tare acest lucru. M-am dus la dansuri ca să învăţ să dansez.

Fiind fată, de ce ai ales cele mai grele sporturi de contact?
Pentru că mi-au plăcut. Pot spune că pe toate le-am făcut din pasiune, în afară de înot. Ciudat este faptul că de abia acum îmi place înotul pentru că am realizat că acest sport îţi poate oferi un trup de invidiat.

Ce spun părinţii tăi despre dorinţa ta de a face modeling şi despre faptul că vrei să intri în armată?
Părinţii mei mă sprijină în tot ceea ce fac şi sunt alături de mine. Tatăl meu a ţinut foarte tare ca eu să fac sport, dar eu am vrut altceva. Cea care îmi este tot timpul alături este mama mea.



Ce-i place
Îmi place foarte mult să-mi trăiesc vârsta, adolescenţa deşi nu prea am timp. Îmi place să am cât mai mulţi prieteni deşi de abia acum văd cât de dură este lumea. Îmi place tot ce ţine de modă, dar nu vreau să fac din asta un stil de viaţă pentru că sunt conştientă că este o meserie pe termen scurt.

Ce nu-i place
Nu-mi place minciuna, nu suport să fiu minţită şi trădată din moment ce eu ofer afecţiune şi alte lucruri frumoase. Nu suport să fiu înşelată de oameni şi ca un defect al meu, încă mai cred că oamenii sunt buni şi de cele mai multe ori sunt eu cea dezamăgită.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite