Reşiţa: La Oţelu Roşu este aşteptat un expert în siderurgie după accidentul cu un mort şi doi răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: La Oţelu Roşu este aşteptat un expert în siderurgie după accidentul cu un mort şi doi răniţi
Reşiţa: La Oţelu Roşu este aşteptat un expert în siderurgie după accidentul cu un mort şi doi răniţi

Acesta va trebui să stabilească, cu exactitate, care sunt cauzele producerii accidentului de muncă din Combinatul Siderurgic Oţelu Roşu.

CITEŞTE ŞI:

Timişoara: Muncitorii mutilaţi de oţelul topit sunt în stare critică

Reşiţa: Peste inginerul de la Oţelu Roşu care a decedat au curs tone de oţel topit

Timişoara: Doi muncitori mutilaţi de oţel topit se zbat între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă

Hunedoara: Incendiu la Combinatul Siderurgic Hunedoara


Accidentul de muncă este cercetat şi de procurorii din Caraş-Severin. Aceştia au fost azi-noapte la locul producerii accidentului, dar concluziile clare nu pot fi date de către procurori decât după ce Inspectoratul Teritorial de Muncă va încheia cercetările. La Oţelu Roşu este aşteptat şi un expert.”  Se aşteaptă un expert în siderugie. S-a solicita de la combinatul din Hunedoara, dacă au. Este nevoie de un expert autorizat”, a declarat Valentin Cârstea purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Caraş-Severin.
 
Sprijin de la Hunedoara

Conducerea combinatului din Hunedoara este dispusă să ofere sprijin tehnic, la elucidarea cauzelor care au dus la explozia de la Combinatul din Oţelul Roşu.

„Noi am fost contactaţi de conducerea Poliţiei Hunedoara, în legătură cu acest caz. Am fost întrebaţi dacă avem un expert autorizat în probleme de ordin tehnic, dar nu am fost solicitaţi încă să trimitem un specialist la combinatul din Oţelul Roşu, care să ia parte la desfăşurarea anchetei. Dacă vom fi solicitaţi, vom trimite la faţa locului un expert în probleme tehnice”, a declarat pentru Adevărul, Remus Păţan, directorul Combinatului Arcelor Mittal Hunedoara.

URMĂREŞTE CUM EVOLUEAZĂ ACEST CAZ ÎN ZILELE URMĂTOARE pe resita.adevarul.ro şi timisoara.adevarul.ro.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite