Orfelinatul câinilor vagabonzi, deschis în apartamentul unui bătrâne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii sunt supăraţi pe proprietara de animale
Vecinii sunt supăraţi pe proprietara de animale

Locatarii unui bloc de pe Strada Făgăraşului n-au mai îndurat mirosul insuportabil care vine din apartamentul unei vecine de la etajul trei şi au somat-o să ducă pisicile şi câinii pe care îi găzduieşte în casă într-o altă destinaţie. Femeia ţinea în locuinţa sa peste zece patrupede găsite pe stradă.

Mirosul groaznic degajat de ani de zile din apartamentul bătrânei i-a adus în pragul disperării pe vecinii de scară ai acesteia. Cum toate demersurile lor nu au dat niciun rezultat, reclamaţiile şi sesizările depuse la mai toate instituţiile abilitate fiind trecute neobservate, locatarii au pus la cale o mică revoltă. S-au strâns cu toţii la uşa femeii cu suflet mare şi au aşteptat ca aceasta să ajungă acasă. Nu de alta, dar dacă s-ar fi aflat în apartament, nu ar fi deschis uşa nimănui. Cel puţin aşa susţin vecinii bătrânei, care au mai încercat să stea de vorbă cu dumneai. Într-un final, şi-a făcut apariţia şi proprietara apartamentului în care adăpostea o mulţime de câini şi pisici găsite pe stradă.

Padocul din bloc
    De neclintit, femeia risca să fie luată pe sus de vecinii furioşi. Poliţia a mai calmat spiritele, dar asta doar după ce bătrâna a promis că va găsi un alt adăpost pentru animale. „Nimeni nu ştie câţi câini şi pisici a adunat în casă, fiindcă nimeni nu a putut intra vreo acolo. Mirosul degajat pe scară este insuportabil, iar toate demersurile noastre au fost sortite eşecului. Oamenii şi-au pierdut răbdarea”, susţine Lucian Ionescu, administratorul blocului. „Câinii latră toată ziua. Cară mereu în casă numai vechituri, adună tot ce găseşte. Are datorii la asociaţie, a fost debranşată de la căldură, nici măcar apă rece nu mai are”, a adăugat un alt vecin.
    Neavând încotro, femeia a promis că va scăpa de patrupede, nu înainte însă de a-i blestema pe vecinii nemulţumiţi. Silvia Chivari, de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor, a venit şi ea la faţa locului, afirmând că se va ocupa de câinii pe care bătrâna îi adunase în apartament. O asociaţie de protecţie a animalelor a pornit demersurile pentru a lua câinii într-un adăpost tip padoc.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite