Ore întregi fără apă potabilă în orașul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii merg după apă la izvoarele din Reşiţa
Reşiţenii merg după apă la izvoarele din Reşiţa

Miercuri, Aquacaraș a trimis municipalității o cerere de sistare a apei potabile în Reșița. Din nefereicire pentru reșițeni, aceștia rămân mâine fără apă între orele 7.00 și 21.00. Societatea Strabag va desface racordul de alimentare cu apă de la uzina veche şi se va trece pe cel de la uzina nouă.

Propunerea municipalităţii a fost ca sistarea apei să se facă în intervalul 8.00-14.00, respectiv 23.00-6.00. La reluare este posibilă o creştere a turbidităţii. Nu se recomandă folosirea apei în gospodărie până la revenirea acesteia în parametrii de potabilitate.
Acvacaraş SA a solicitat constructorului, STRABAG A.G. să se încadreze în perioada de timp comunicatã oficial. În caz de întârziere a reluării furnizării apei potabile abonaţii sunt rugaţit să contacteze reprezentanţii Constructorului, la următoarele numere de telefon: 0355-429.156 sau 0731-68.06.16.

Întreruperi dese
Cea mai recentă sistare a apei a fost marţi între orele 8 şi 20 pe mai multe străzi din municipiul Reşiţa. Au fost afectaţi consumatorii de pe străzile: Carpaţi, Ţiglăriei, Oituz, Feroviarului, Rândunica, Cozia, Izvorului, Nicolae Grigorescu, Romul Ladea, Ciocârliei, Vânătorilor, Alexandru Vlahuţă, Semenic, A Iancu, Siret, Ceretului, Rândul I, Rândul II, III şi IV, strada Vântului, Ţerovei, Vârfului, Badea Cârţan, Mangiuca, Nikolaus Lenau, Mierlei, Alunilor, Turturelelor, Banaduc şi Vulturilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite