Orașul pe scurt: Ședința de stabilire a directorului interimar la UCMR s-a amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicaliștii de la UCMR au trimis o scrisoare la INET AG
Sindicaliștii de la UCMR au trimis o scrisoare la INET AG

UCMR a rămas fără conducere după ce Adrian Chebuțiu și Adrian Preda au rămas în arestul Poliției din capitală. Așa că, acționarii societății ar fi trebuit să stabilească un executiv interimar, până când situația celor doi este clarificată de instanță. Lucrurile, însă nu au decurs potrivit programării.

Ședința directorilor de la Uzina Constructoare de Mașini din Reșița, programată pentru ieri seară, a fost amânată. Oficialii de la UCMR spun că nu toți acționarii au reușit să ajungă în oraș, din cauza vremii. Astfel că, aceștia se întâlnesc astăzi, ca să stabilească cine preia interimatul societății până la ieșirea lui Chebuțiu din arest.  

Îngheţ pe drumurile judeţului
După o ninsoare de câteva zile, şoferii din judeţ se confruntă acum cu înghețul. La ora 06.00, în cursul acestei dimineți, la Reșița se înregistrau -11 grade Celsius, iar la Caransebeș, -10. Potrivit DRDP Timișoara,  se acţionează cu 31 de autospeciale şi se împrăştie 164 tone material antiderapant.

Casa Verde, o nouă sesiune
Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin a dat startul unei noi sesiuni de depunere a cecerilor de finanţare a proiectelor din cadrul programului referitor la sistemele de încălzire care utilizează energie regenerabilă. Sesiunea se încheie pe 20 ianuarie 2011. Suma alocată este de 100.000 mii lei. Cererile se depun la APM.


Contrabandiști mai puțini
Numărul cărășenilor care au ajuns la arest în acest an, pentru contrabanda cu țigări a crescut cu 50%
în acest an. Oficialii de la Poliția de Frontieră explică această creștere prin schimbarea legii referitoare la fenomen. În ceea ce privește numărul cazurilor înregistrate în 2010, este la fel de mare ca și anul trecut.


Dezbat educația
Foştii miniştri ai învăţământului, Andrei Marga şi Cristian Adomniţei, vin astăzi la Reșița, ca să dezbată proiectul de lege referitor la educație. Acțiunea are loc în sala de ședințe a Consiliului Județean și pot lua parte toți dascălii sau reșițenii interesați. Tot astăzi, cei doi prezintă o variantă alternativă a proiectului de lege.  
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite