Oraşul este împodobit cu petale ungureşti, de "Târgul de Florii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Molin le poate recomanda celor interesaţi cum îşi pot decora casa cu bun gust şi la preţuri rezonabile
Ilie Molin le poate recomanda celor interesaţi cum îşi pot decora casa cu bun gust şi la preţuri rezonabile

La Reşiţa a început a treia ediţie a Târgului de Flori cu oferte de primăvară. Florile au fost aduse din Olanda, din Ungaria, dar sunt şi soiuri ale producătorilor locali care au sere speciale. Zeci de reşiţeni au luat luat cu asalt Parcul Tricolorului, încă de dimineaţă.

Reşiţa s-a transformat în această dimineaţă într-un oraş plin de viaţă. Producătorii de flori din judeţ au umplut aleile parcului „Tricolorul“ din Govândari cu cele mai frumoase flori, cu ornamente şi mobilier de grădină. Ilie Molin este unul dintre comercianţii prezenţi astăzi la târg.
 „Am venit încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a aranja ghivecele cu flori de grădină, ornamentele de grădină, dar şi cele pentru casă”, spune Ilie Molin. Bărbatul a lucrat într-o florărie în Viena şi, alături de soţia sa, a deschis o afacere cu flori la Reşiţa.


„Sunt foarte frumoase aceste flori. Am cumpărat un ghiveci cu orhidee cu doar 55 de lei, iar în magazine depăşeşte 70 de lei”, spune reşiţeanca Adina Dalea. Târgul de Flori din oraş se închide mâine seară, la ora 18.00.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite