Resita: Orasul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Orasul pe scurt
Resita: Orasul pe scurt

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 08.00
Cercetat pentru moartea soţiei

Bărbatul care a produs ieri un accident de circulaţie soldat cu moartea soţiei sale este cercetat, de astăzi, de poliţişti şi procurori pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Accidentul a avut loc pe drumul Reşiţa-Caransebeş, deoarece şoferul circula cu viteză pe şoseaua umedă.

ASTĂZI, ORA 07.00
Judecătorii au intrat în vacanţă

Judecătorii şi personalul auxiliar din instanţele cărăşene intră de astăzi în vacanţa judecătorească, până în 31 august. În timpul acestei pauze vor continua  să fie judecate cauzele urgente. Fiecare secţie a Tribunalului va avea, în această perioadă, câte o şedinţă pentru fiecare lună.

ASTĂZI, ORA 10.00
Medicamente mai ieftine

Pensionarii care au venituri de până în 700 de lei plătesc, de astăzi, doar 10 la sută  din valoarea medicamentelor. Prin programul pentru compensare, ei beneficiază de o reducere de 90 de procente a preţului medicamentelor, a anunţat, astăzi, Mirela Zeman, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate.

ASEARĂ, ORA 23.50
Cu maşina direct în şanţ

Un tânăr de 33 de ani a reuşit să cadă, aseară, cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului, lângă localitatea Bozovici. Şoferul, dar şi pasagerul din dreapta, au răni uşoare. Cel care a condus maşina are dosar penal pentru că a urcat băut la volan, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

ASEARĂ, ORA 23.45
S-a răzbunat pe maşină

O ceartă între câţiva tineri, care avut loc aseară în centrul Reşiţei, s-a sfârşit cu un dosar penal pentru distrugere. După un scandal de proporţii, unul dintre tinerii supăraţi a aruncat cu vopsea albă pe maşina de culoare neagră a unui tânăr din tabăra adversă. Scandalagiul este acum cercetat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite