Resita: Orasul meu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Orasul meu
Resita: Orasul meu

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Astăzi, ora 08.30
Contestaţii la Bac

Inspectoratul Şcolar a făcut astăzi o primă centralizare a rezultatelor bacalaureatului. Aproximativ 360 de elevi care nu au fost mulţumiţi de notele obţinute au depus contestaţii. Din cei peste 3.400 de absolvenţi care au susţinut bacalaureatul, 3.044 au promovat.

Astăzi, ora 09.00
Licitaţii fără rezultate

Firmele care au datorii la stat sunt supuse procedurilor de executare. Bunurile imobile scoase la licitaţie de Administraţia Financiară din judeţ nu sunt licitate. Din cele 21 de bunuri care au fost supuse acestei proceduri, doar  unul a fost cumpărat de o firmă din Bocşa.

Astăzi, ora 10.00
Cursuri pentru şomeri

Cei care nu s-au înscris încă la cursurile de calificare o mai pot face în această perioadă. În cursul acestei luni vor începe cursurile de calificare pentru lucrătorii finisori în construcţii, bucătari şi ospătari. Actele necesare vor fi depuse  la AJOFM Caraş-Severin.

Astăzi, ora 10.00
Parc pentru copii

Micuţii care stau pe Bulevardul Muncii folosesc un parc de joacă ce nu a fost încă finalizat. Aici au fost montate leagănele, dar urmează ca spaţiul să fie împrejmuit cu un gard şi să se pună nisip. La finalizarea lucrărilor,valoarea investiţiei va ajunge la 10.000 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite