Reşiţa: Oamenii se calcă în picioare, ca să îşi reînnoiască contractele cu E-ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de reşiţeni stau la coadă, în ploaie, la casieria E-ON pe Bulevardul Republicii din oraş, ca să depună noile contracte de furnizare a gazelor naturale.

„Stăm aici de la ora 08.00. Unii spun că au venit de la ora 06.00 dimineaţa. Dacă trimitem prin Poştă, trebuie să plătim timbrul care ne costă. Ca să plătim mai puţin, preferăm să stăm aici”, a explicat Ioan Pavel, un reşiţean care stă la codă în faţa Centrului de Relaţii Clienţi.

Mai ieftin cu un leu

Reşiţenii care preferă să stea în ploaie nu fac economii prea mari. „Contractele se pot trimite prin plic. Pentru o astfel de operaţiune, se plăteşte un timbru, în valoare de un leu”, spune Marius Andriţoi, directorul coordonator al Oficiului Judeţean de Poştă din Caraş-Severin.

Preferă să vină personal

Documentele au început să ajungă la reşiţeni, de câteva zile, în acelaşi plic în care au fost trimise ultimele facturi de gaz. „Oamenii pot trimite aceste documente şi prin Poşta Română, dar ei prefără să vină personal la Centrul de Relaţii ca să depună contractele”, a explicat Florentina Maghiar, purtătorul de cuvânt al E-on Gaz România.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite