O tânără de 19 ani din Oraviţa a dat foc locuiţei cu benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata a dat foc la haine şi la mobilier în urma unei neîţelegeri cu familia. Ea a stropit cu benzină toate lucrurile ce se aflau în balcon şi apoi le-a dat foc.Pompierii au intervenit la timp şi incendiul nu a cuprins toată locuinţa.  Tânăra  s-a ales cu arsuri la ambele membre superioare şi inferioare şi a fost transportată la spital.

Pompierii au intervenit ieri la o locuinţă situată pe strada din Zona Gării din Caransebeş pentru a stinge un incendiul. Conform acestora focul a fost provocat de o tânără care a turnat benzină în balconul locuinţei şi apoi a dat foc.”La fata locului s-au deplasat pompierii militari de la Secţia  Oraviţa cu o autospecială  de lucru cu apă si spumă.

La sosirea la locul intervenţiei  incendiul se manifesta la balconul locuinţei , existand pericol de extindere la intreaga garsonieră”, a spus plutonier major Sorin Mezin din cadru ISU „ Semenic”. Tânăra a dat foc la haine şi mobilier în urma unor neînţelegeri familiare. Fata a fost transportată la spital pentru că avea arsuri pe membrele superioare şi inferioare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite