O sută de contravenienţi, sancţionaţi de poliţişti în doar câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentele mortale din ultima vreme petrecute pe DN 6 sunt ignorate în continuare de şoferi. La fiecare două-trei zile, poliţiştii rutieri împart sute de amenzi conducătorilor auto care se încăpăţânează să nu respecte regulile de circulaţie.

Numărul mare de evenimente tragice întâmplate pe DN 6 i-a determinat pe poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Caraş-Severin să acorde o atenţie deosebită traficului de pe acest drum. Astfel, aproape săptămânal, se organizează câte o acţiune de prevenire a accidentelor. „Am desfăşurat mai multe acţiuni pe raza oraşelor şi municipiilor din judeţ în scopul combaterii nerespectării prevederilor legale referitoare la transportul de persoane, nerespectării regimului legal de viteză dar şi depistarea conducătorilor auto sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat inspector Ştefan Radu.


Se circulă haotic
Nu mai puţin de 32 de poliţişti, însoţiţi de reprezentanţi ai Autorităţii Rutiere Române şi Registrului Auto Român au ieşit în drum şi au controlat 214 autovehicule. Concluziile sunt îngrihorătoare. „În ceea ce priveşte nerespectarea regimului legal referitor la transportul de persoane au fost aplicate un număr de cinci sancţiuni contravenţionale. Pe DN 6, s-au aplicat un număr de 100 sancţiuni contravenţionale, dintre care 43 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, mai spune Ştefan Radu.
Rutieriştii dau asigurări că astfel de acţiuni vor continua, scopul lor nefiind acela de a împărţi amenzi, ci de a disciplina şoferii care circulă haotic pe drumurile judeţului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite