O sută de atleţi, la startul Campionatelor Naţionale de Marş de la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrecerea va avea loc sâmbătă dimineaţă, pe Bulevardul A.I. Cuza şi este organizată de Federaţia Română de Atletism, Direcţia pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, cluburile Universitatea, CSM Reşiţa şi CSŞ, toate din Reşiţa.

Campionatul Naţional de Marş pentru juniori şi seniori are loc şi anul acesta tot în municipiul de pe Bârzava. „Ţinând cont de amploarea acestei manifestări sportive, aducem la cunoştinţa cetăţenilor că pe traseul B-dul A.I.Cuza, Poliţie – Universitatea „Eftimie Murgu“ circulaţia va fi oprită între orele 8.30-13.30 şi rugăm locatarii posesori de autoturisme a face toate demersurile necesare eliberării traseului de concurs”, a spus Mădălina Rădoi, de la Direcţia pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.


    Antrenorul Octavian Măzăran nu se teme pentru elevii săi din cauza calităţii asfaltului, ci mai degrabă din cauza vremii. „Sper să nu fie vânt, pentru că asta ne-ar împiedica să obţinem baremurile pentru Balcaniadă sau Mondiale. Reşiţa va avea 15 sportivi la start. Obiectivele noastre sunt de a câştiga patru sau cinci medalii, dar şi de a obţine calificarea unuia sau doi sportivi pentru Balcaniadă. Ca de obicei, ne legăm cele mai mari speranţe de Marius Cocioran, Stelian Băicuş, Doru Ursu, Claudia Ştef şi Georgiana Enache. Claudia Ştef vine însă după naştere, după o absenţă de doi ani de zile din competiţii, dar am mare încredere în ea”, a declarat Măzăran.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite