O reşiţeancă participă de săptămâna aceasta la emisiunea lui Cătălin Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sara Măgurean va defila pe podium în finala „Next Top-Model“, emisiune difuzată de un post de televiziune naţional. Sara se numără printre cele 12 tinere care aspiră la premiul cel mare, un contract de 50.000 de euro cu o casă importantă de modă.

Reşiţeanca are mari emoţii în ceea ce priveşte debutul emisiunii prezentate de Cătălin Botezatu, mai ales că mai sunt doar trei zile până ce românii vor putea viziona show-ul în care îşi va face apariţia.

Astfel, reşiţenii au ocazia să o susţină pe tânără în îndeplinirea visului de a deveni unul dintre cele mai faimoase fotomodele din România. Sara Măgurean are 16 ani şi a fost selectată din mii de tinere care s-au înscris. Spune despre ea că este o persoană căreia îi place munca şi nu o înţelege ca pe un effort, ci ca pe un mijloc de promovare. „Particip la acest concurs deoarece vreau să îmi construiesc o carieră ca model internaţional“, a spus Sara.

Emisiunea va fi difuzată începând de miercuri, iar din juriu fac parte: creatorul de modă Cătălin Botezatu, Gabriel Hennessey, fotograf de modă, Mirela Veşcan, make-up artist, Liviu Ionescu, agent modeling şi Laurent Tourette, hair stylist.

Show celebru
Premiul cel mare constă într-un contract pe patru ani, în valoare de 50.000 de euro, cu cea mai mare agenţie de modelling din România. Competiţia reprezintă varianta românească a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri internaţionale. În SUA, acesta este prezentat de top-modelul Tyra Banks, iar in Germania, de top-modelul Heidi Klum.

Cătălin Botezatu a vorbit recent despre formatul emisiunii şi a precizat că tinerele fete sunt supuse la cele mai inedite probe în timp ce defilează pe podium. Creatorul de modă a mai explicat faptul că cele 12 concurente au profile diferite şi nu au nicio legătură cu lumea modei.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite