O femeie a accidentat o tânără de 16 ani şi a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii din cadrul Spitalului Municipal Caransebeş au sunat la numărul unic de urgenţă cu privire la faptul că o tânără de 16 ani din Cornereva s-a preyentat la instituţia spitalicească şi a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie.

Din declaraţia tinerei a reieşit faptul că autorul accidentului a fugit de la locul faptei. „ În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că, în timp ce tânărul traversa regulamentar strada Libertăţii, pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător, a fost acroşat de către un autoturism condus de către Adina A., 38 de ani, din Caransebeş, care circula din direcţia Caransebeş spre Orşova“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Tânăra a fost rănită uşor, fără a fi necesară internarea acesteia. Atât conducătoarea auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Conducătoarea auto are dosar penal pentru nerespectarea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite