O crimă oribilă a avut loc azi noapte la Răcăjdia. Un bărbat și-a omorât nevasta în mijlocul nopții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimele în mediul rural par a fi tot mai dese în județul Caraș-Severin. Localnicii din Răcăjdia au fost treziți cu noaptea –n cap de sirenele ambulanței și polițiștilor care au ajuns imediat la locul faptei. Din ceea ce spun oamenii, se pare că este vorba despre o crimă săvârșită de un bărbat. Acesta și-a ucis nevasta.

UPDATE

Ora 11.30

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin au işit în urmă cu câteva minute cu un comunicat oficial în ceea ce priveşte crima din comuna cărăşeană. „În jurul orele 04.52, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin Apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că Floare D., din Răcăşdia, în urma unui conflict spontan cu soţia sa a lovit-o pe aceasta cu pumnii şi picioarele. În urma loviturilor primite femeia a decedat. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin s-a constituit echipă complexă de cercetare care s-a deplasat la faţa locului“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Ora 9.00

Localnicii din Răcăjdia spun că bărbatul şi-ar fi ucis soţia pentru că a prins-o cu un alt bărbat. Acesta ar fi luat-o la bătaie, iar loviturile i-ar fi cauzat moartea femeii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI

ORA 8.00
Criminaliștii cercetează sălașul la care a avut loc crima, în timp ce bărbatul este audiat și la această oră la Postul de Poliţie din comună. El le povesteşte anchetatorilor cum s-a întâmplat totul. Localnicii îl cunosc pe bărbat mai ales pentru faptul că este unul dintre ciobanii satului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite