O altă poştăriţă a fost agresată de un necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În după-amiaza acestei zile un alt factor poştal a fost agresat în timp ce împărţea pensia locuitorilor de pe Strada Damaschin Bojincă din municipiu. Din fericire femeia nu a suferit leziuni corporale, ea aflându-se şi acum la Poliţie pentru declaraţii.

Directorul filialei cărăşene de Poştă spune că femeia a fost trântită la pământ şi i s-a furat geanta de factor poştal. „Din datele pe care le deţin ştiu că agresorul era mascat. A trântit-o şi apoi a fugit“, spune Marius Andriţoi, directorul Direcţiei Regionale Caraş-Severin.

Poliţiştii cărăşeni îl caută pe cel care i-a furat geanta poştăriţei. „În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului şi identificării suspectului. În cauză s-a întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Poştăriţa jefuită nu mai iasă pe teren
În ceea ce priveşte cazul Izabelei Daragiu, poştăriţa jefuită şi agresată în luna noiembrie nu mai merge pe teren. „Cred că şocul a fost prea mare şi am luat decizia de a sta în birou şi a nu mai merge pe teren“, a mai spus Marius Andriţoi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite