Oraşul pe scurt: Accident cu două victime şi un mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina lovită a fost grav avariată
Maşina lovită a fost grav avariată

Şoferul unui autoturism de teren a produs un grav accident, aseară, pe drumul care leagă Reşiţa de Timişoara. La ieşirea din Bocşa, conducătorul auto a încercat să depăşească o coloană de maşini, pe linia continuă şi a lovit un autoturism care venea din sens opus.

Trei persoane au ajuns la spital, iar spre dimineaţă pasagerul din maşina lovită a decedat.

Ministru fără diplomă

Fostul ministru al Turismului, Matei Agaton, dar şi omul de afaceri Iosif Armaş au rămas fără diplomele de cetăţeni de onoare ai localităţii Băile Herculane. În premieră în judeţul Caraş-Severin, forul local al staţiunii a luat această decizie, din cauza situaţiei deplorabile în care a ajuns staţiunea. Aleşii i-au pedepsit pe cei doi pentru privatizarea eşuată din 2001. 

Credit nou pentru pieţe

Piaţa Reşiţa Sud este, din nou, în atenţia aleşilor locali. După ce proiectul de modernizare al obiectivului a stagnat, din cauza lipsei de bani, primăria a luat decizia să continue lucrările de extindere. Valoarea creditului pe care Consiliul Local Reşiţa, acţionarul unic al SC Pieţe SA a decis să-l garanteze este de 16.000 de lei.

SMURD la Reşiţa
Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă „Semenic“, împreună cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin, fac demersuri pentru înfiinţarea SMURD Caraş-Severin. Cele două instituţii semnează un parteneriat şi pun bazele unei asociaţii nonprofit. Astfel, reşiţenii pot vira cei doi la sută din impozitul pe venit, cătrea ISU Semenic.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite