Reşiţa: ORAŞUL PE SCURT / Constructorii pierd clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: ORAŞUL PE SCURT / Constructorii pierd clienţi
Reşiţa: ORAŞUL PE SCURT / Constructorii pierd clienţi

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Constructorii pierd clienţi
Numărul celor care solicită autorizaţii pentru construcţii este tot mai mic. În primele cinci luni ale anului s-au eliberat aproximativ 100 de autorizaţii, cu 20 la sută mai puţine decât în aceeaşi perioadă din 2008, au anunţat, astăzi, reprezentanţii Direcţiei de Statistică.

Protest între poliţişti
Sindicaliştii din poliţie trec la proteste. Neplata orelor suplimentare şi a banilor pentru chirii i-au determinat pe salariaţii din Interne să facă pichetări. În Reşiţa, protestele sunt planificate pentru 11 august, a anunţat, astăzi,  Adrian Nica, vicepreşedinte al sindicatului Pro Lex.

Pagube produse de furtuni
Capriciile vremii din lunile iunie şi iulie 2009 au produs pagube însemnate în judeţul Caraş-Severin. Grindina, furtunile şi inundaţiile au distrus culturi, locuinţe sau drumuri în valoare de aproape 900.000 de lei. Au fost afectate 4 case la Sacu şi 18 în localitatea Teregova.

Marea debarasare s-a derulat azi
Campania „Marea Debarasare” s-a desfăşurat azi în toate oraşele mari din judeţ. Fiind o campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice cetăţenii au putut scăpa de aparatele de uz casnic pe care nu le mai foloseau, precum şi alte obiecte mari nefolosite.

Şapte şanse pentru viitor
Astăzi a debutat la Ramna programul „7 şanse pentru viitor” organizat  de Asociaţia „Youth Spirit”. Voluntarii au organizat cu 7 ateliere pentru copii care se vor derula în şapte zile. Spectacolul de final va prezenta realizările copiilor pe 15 August, chiar de ruga satului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite