Resita: ORAŞUL PE SCURT / Amenzi de la inspectorii DSP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: ORAŞUL PE SCURT / Amenzi de la inspectorii DSP
Resita: ORAŞUL PE SCURT / Amenzi de la inspectorii DSP

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Amenzi de la inspectorii DSP
Zece unităţi de alimentaţie publică au fost verificate de inspectorii  Direcţiei de Sănătate Publică. Administratorul uneia dintre acestea a primit o amendă de 500 de lei pentru că una dintre vânzătoare nu a făcut controlul medical, a anunţat Sorina Fleischer, directorul DSP.

Şofer beat şi fără permis
Conducătorul unui autoturism, de 46 de ani, a produs ieri un accident în localitatea Vrani, după care a fugit. Poliţiştii au identificat maşina şi şoferul pe o stradă lăturalnică. În prezent, autorul accidentului este cercetat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Se dau bani pentru proiecte
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara a organizat, astăzi, un atelier de lucru unde au participat ONG-urile din judeţul Caraş-Severin, care intenţionează să atragă fonduri europene. Peste 10 milioane de euro vor fi puse la bătaie pentru proiecte sociale.

Profesorii îşi intră în pâine
Cadrele didactice care au obţinut note peste şapte la examen au posibilitatea ocupării unuia din cele 151 de posturi scoase la concurs. „Candidaţii trebuie să se prezinte personal în data de 23 iulie pentru a-şi exprima opţiunea”, a declarat, astăzi, Lucian Miclău, purtător de cuvânt al ISJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite