Resita: ORASUL PE SCURT/Animale cuprinse de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: ORASUL PE SCURT/Animale cuprinse de foc
Resita: ORASUL PE SCURT/Animale cuprinse de foc

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Animale cuprinse de foc
Un incendiu, izbucnit la un adăpost de animale din zona Ţerovei din Reşiţa, a adus un echipaj de pompieri militari la faţa locului. Flăcările au mistuit o canapea, câteva coteţe şi mai multe obiecte din lemn. Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu două autospeciale. Nu au fost înregistrate victime.

Dezinsecţie la Reşiţa
Operaţiunile de dezinsecţie pentru combaterea muştelor şi ţânţarilor prin tratamente împrăştiate pe calea aerului se desfăşoară şi astăzi la Reşiţa. Un elicopter survolează oraşul şi pulverizează substanţe care nu afectează plantele şi animalele. Dezinsecţia este realizată şi la sol, în zonele verzi din municipiu.

Vitezomanii sunt amendaţi
Peste 30 de şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea vitezei, până astăzi, în urma raziilor din ultima vreme. Poliţiştii rutieri au aplicat şi 59 de amenzi contravenţionale. 11 au fost amendaţi pentru nefolosirea centurii de siguranţă, iar 14 au comis alte abateri. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 9.000 de lei.

Muzeul satului, în construcţie
Lucrărire pentru amenajarea Muzeului Satului din comuna Prigor continuă şi astăzi. Acesta va cuprinde obiecte arheologice descoperite pe raza localităţii şi în Valea Almăjului. Muzeul va fi amenajat în clădirea primei şcoli, construită în secolul al 19-lea. Inaugurarea va avea loc în octombrie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite