Noul Cod al Muncii a scos sindicaliștii cărășeni în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Așa cum au promis încă de săptămâna trecută, sindicaliștii cărășeni au pichetat din nou Prefectura județului și mai multe primării din Caraș-Severin cum ar fi Caransebeș, Bocșa și Moldova Nouă, dar numărul lor a fost sub așteptări.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că noul Cod al Muncii îi defavorizează pe angajați. „Încercăm să atragem atenția guvernanților că este bine să aibă în vedere observații ale sindicaliștilor. Aceste observații sunt rezultatul a aproape 20 de ani de experiență privind modul în care sunt abordate relațiile de muncă în România“, spune Marian Apostol, lider sindical Cartel Alfa Caraș-Severin.

Mare miting pe 14 martie
Sindicaliștii spun că protestele nu se vor opri aici și că în data de 14 martie va avea loc un mitig de mare amploare. Din nefericire, pe cei mai mulți reșițeni pare să nu-i intereseze prea mult ce se întâmplă cu drepturile lor. „Important este că avem un loc de muncă. Ar fi culmea să ne certăm cu șefii“, spune un reșițean care azi a trecut pe lângă protestatari și într-un fel i-a condamnat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite