ADEVĂRUL DE SEARĂ Nouă cartiere reşiţene rămân din nou fără apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii merg după apă la izvoarele din Reşiţa
Reşiţenii merg după apă la izvoarele din Reşiţa

Între 29 noiembrie ora 08.00 şi 30 noiembrie ora 02.00 rămân fără apă poatbilă cartierele Lunca Bârzavei, Lunca Pomostului, Moroasa II, Câlnic, Triaj, Valea Ţerovei, Zona Constructorilor şi Calea Timişoarei. Reşiţenii fac cozi la izvoare pentru a-şi face rezerve de apă.

Întreruperile de apă sunt solicitate de către Aquacaraş pentru efectuarea lucrărilor din cadrul programului ISPA. Recente, reprezentanţii instituţiei au afirmat că finalizarea acestui mare proiect ar putea fi în primăvara anului viitor. „Este un proiect amplu , suntem pe ultima sută de metri“, a firmat Anatoli Liber, directorul Aquacaraş.

Amenzi pentru nereguli
Depăşirea termenelor de execuţie cu luni de zile îi exasperează atât pe reşiţeni dar şi pe reprezentanţii municipalităţii. „Reprezentanţii Primăriei au aplicat mai multe amenzi pentru nerespectarea termenului de execuţie, pentru lucrări fără permis de spargere sau nerefacerea zonei, în valoare de aproximativ 10.000 de lei doar pentru Aquacaraş“, a explicat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa. Amenzile pentru nereguli în cadrul ISPA însumează aproape 160.000 de lei.

Milioane de euro pentru Caraş-Severin

Prin Programul ISPA, judeţului Caraş-Severin i-au fost alocate peste 52,7 milioane euro, din care 67 la sută reprezintă asistenţa financiară UE. Programul include şi alte trei contracte, pentru reabilitarea reţelei de apă din Reşiţa, dar şi cele din Anina, Băile Herculane, Bocşa, Caransebeş, Moldova Nouă, Oraviţa şi Oţelu-Roşu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite