Resita: Noi specializări pentru studenţii reşiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Noi specializări pentru studenţii reşiţeni
Resita: Noi specializări pentru studenţii reşiţeni

Ingineria Mecanică şi Educaţia Fizică şi Sportivă au apărut în 2009.

Candidaţii care vor să urmeze cursurile Universităţii „Eftimie Murgu“ din Reşiţa se pot înscrie mâine pentru ciclu de licenţă, dar şi pentru cel de masterat.

Studenţii reşiţeni se pot înscrie începând de mâine la facultate. Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa pune la dispoziţia tinerilor diferite opţiuni de studiu. Înscrierile se po face între orele 9 şi 16, până în 22 iulie, în corpul A din clădirea universităţii. Candidaţii trebuie să se prezinte la înscrieri cu un dosar plic care să conţină toate actele necesare. „În această perioadă se fac înscrierii pentru cei care vor să urmeze cursurile unei facultăţi şi pentru cei care vor să urmeze cursurile unui masterat”, a spus Gheorghe Popovici preşedintele comisiei de admitere al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administrative.

Administrarea Afacerilor, cea mai căutată

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative este una din cele mai vânate facultăţi. „Sunt hotărâtă ce să aleg pentru studiile de licenţă. Am studiat oferta educaţională şi din cele şase specializări care sunt propuse de Facultatea de Ştiinţe Economice am să aleg facultatea de Administrarea Afacerilor. Pare o facultate care îţi oferă perspective pentru viitor şi cred că îţi poate asigura un loc de muncă”, a spus Alina Marcu, o viitoare studentă.

Noi specializări pentru reşiţeni

„Anul acesta propunem două noi specializări. Candidaţii pot opta acum şi pentru Inginerie Mecanică iar cei care vor să urmeze Facultatea de Ştiinţe Economice pot opta pentru Educaţie Fizică şi Sportivă. Pentru ultima specializare menţionată se vor susţine şi probe de aptitudini, în bazele sportive din oraş, în 20 iulie după încheierea înscrierilor”, a mai adăugat Gheorghe Popovici preşedintele comisiei de admitere al Facultăţii de Ştiinţe economice şi administrative.

Învăţământ la distanţă

Pentru reşiţenii care nu pot avea o frecvenţă zilnică la cursurile unei facultăţi, universitatea pune la dispoziţia celor care îşi doresc continuarea şi aprofundarea studiilor, departamentul de învăţământ la distanţă. Acesta are o durată de trei ani de zile şi următoarele specializări: Marketing, Economia comerţului, turismului şi serviciilor şi Administraţie publică.

Acte pentru înscriere

Candidaţii care vor să se înscrie la această sesiune de admitere trebuie să depună următoare acte la dosar: diploma de bacalaureat sau adeverinţă pentru cei care au absolvit anul acesta. Copie după actele de identitate, adeverinţă medicală tip pentru înscriere, trei fotografii şi chitanţa cu care a fost achitată taxa de înscriere. Fiecare candidat trebuie să plătească o taxă de 100 de lei pentru înscriere.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite