N-au avut bani să-i închidă gura fetei pe care au violat-o şi rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar Trulea mai stă în arest
Doar Trulea mai stă în arest

Ovidiu Trulea şi Nicolae Solcan au fost arestaţi la o distanţă de trei săptămâni de la momentul în care au obligat-o pe Roxana Săcărin să le satisfacă poftele sexuale. Asta pentru că, fata de 14 ani a fost pe punctul de a-şi retrage plângerea penală.

Minora, care şi-a petrecut noaptea de 4 spre 5 mai cu patru tineri, pe malul Lacului Secu, i-a reclamat pe trei dintre ei pentru viol. Ovidiu Trulea, Nicolae Solcan şi Bogdan Stanciu au fost arestaţi preventiv, în timp ce, Denis Neda are doar calitatea de martor. Stanciu a părăsit între timp arestul, deoarece acestuia nu i-a reuşit violul şi le-a mărturisit organelor de cercetare penală şi judecătorilor faptul că nu a făcut altceva decât să introducă un deget în vaginul fetei, fără ca aceasta să se împotrivească. Trulea şi Solcan rămân însă în arest după ce Curtea de Apel Timişoara le-a respins recursurile prin care cei doi au criticat decizia Tribunalului Caraş-Severin de a le prelungi şederea după gratii.


    Niciunul dintre adolescenţi nu ar fi ajuns să fie judecaţi pentru viol dacă ar fi băgat mai adânc mâna în buzunar. După ce fata a sesizat Poliţia şi Parchetul, la îndemnul tatălui acesteia, care ar fi purtat negocieri cu făptuitorii, s-a pus problema retragerii plângerii. Apropiaţi ai fetei susţin că părinţii ei ar fi primit câte 200 de euro de la doi dintre inculpaţi pentru a nu se ajunge în instanţă, sumă cu care, iniţial, ar fi fost de acord. S-au sucit însă când au aflat că ar putea obţine şi mai mulţi bani. De data aceasta, pretenţiile familiei au fost considerate drept exagerate de către tineri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite