Muzica a fost un motiv de scandal aseară la Ruga de la Caraşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Uniunii Croaţilor este acuzat de localnici că a stricat sărbătoarea comunei.Scandalul a avut loc în faţa sediului Uniunii Croaţiilor, unde a fost necesară prezenţa forţelor de ordine pentru a calma spiritele încinsCaraşovenii care au vrut să petreacă au ignorat formaţia de pe scenă şi au dansat în jurul muzicanţilor plătiţi de ei.

În comuna Caraşova din judeţul Caraş- Severin, aseară, în jurul nopţii, localnicii au cerut socoteală liderului Uniunii Croaţilor pentru că, susţin ei, le-a stricat ruga. Acesta a adus o formaţie să cânte pe scenă, în paralel cu formaţia contractată de organizatorii petrecerii. „Cei 17 tineri care au organizat ruga s-au impacientat. Noi nu aducem muzică la întâmplare, de şase ani facem acest lucru. Şi pentru ca aceştia să nu mai umble din casă în casă să adune bani, noi am adus o formaţie. Ei au vrut să aducă o formaţie specială din Belgrad”, a spus Mihai Radan, liderul croaţilor.

Scandalul a avut loc în faţa sediului Uniunii Croaţiilor, unde a fost necesară prezenţa forţelor de ordine pentru a calma spiritele încinse. „Noi avem o cerere aprobată de Consiliul Local al Caraşovei pentru a organiza această rugă, însă domnul Mihai Radan nu a vrut să o respecte”, a spus Nicu Petru, unul dintre cei care au organizat ruga de la Caraşova.

Formaţia chemată de liderul croat a cântat în prima parte a rugii, apoi a urmat recitalul formaţiei aduse de organizatorii rugii. După miezul nopţii, spiritele s-au încins şi ambele formaţii au început să cânte în paralel. În ciuda acestui scandal, petrecerea a ţinut până la orele dimineţii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite