Reşiţa: Muzică veche cu un experiment nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrada, Remus, Mircea şi Didi fac de fiecare dată ca inimile ascultătorilor să se întoarcă în trecut.

Iubitorii muzicii vechi din Reşiţa puteau asculta cele mai bune hituri ale anilor ‘70, ‘80 şi ‘90 doar în cluburile şi localurile cu specific din oraş. Formaţia Silex face astăzi ca muzica veche să fie adusă reşiţenilor mai aproape de ei. Show-urile lor sunt live, iar atmosfera pe care compenenţi trupei reşusesc să o aducă publicului este una de excepţie.

Trupa a fost înfiinţată în cursul anului 2005 de doi dintre membri actuali ai trupei. Mircea Sîrbu şi Didi Carmiş, doi muzicanţi şi fani înrăiţi ai muzicii bune, au făcut un experiment la Reşiţa. S-a numit Silex, iar de atunci şi până în zilele noastre, formaţia oferă publicului muzică de calitate. Trupa a adoptat alţi doi membri. Remus Ponoran şi Andrada Seicula s-au integrat repede în grup, iar acest lucru se vede la fiecare concert.


Silex după patru ani


Programul trupei reşiţene este astăzi unul destul de încărcat. Ei sunt cei care deschid distracţia de la sfârşitul fiecărei săptâmâni. Pot fi ascultaţi în fiecare seară de vineri, dar şi în concerte aniversare cum ar fi Zilele Reşiţei. “Sunt un iubitor al muzicii live. Până acum singurele formaţii care cântau live erau cele de lăutari. Mie îmi place muzica veche de aceea mă bucur că astăzi există Silex“, a spus Alina Bircu, o tânără de 27 de ani care vine la fiecare show al trupei. Membrii se pregătesc astăzi să pună bazele unui album propriu. “O piesă este deja gata iar acum am început să lucrăm la celelalte. Avem câteva piese proprii şi vrem să le adunăm pe toate pe un CD“, a spus Remus Ponoran, unul din membrii Silex.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite