„Municipii în siguranță“ a ajuns și în municipiul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primele 10 luni ale anului s-au înregistrat 73 de accidente de circulaţie cu victime
În primele 10 luni ale anului s-au înregistrat 73 de accidente de circulaţie cu victime

Inspectoratul General de Poliție a demarat o acțiune amplă de prevenire și de asigurare a unui climat de siguranță civică. Astfel, ieri, la Reșița au fost demarate mai multe acțiuni ale polițiștilor de la toate serviciile inspectoratului.

De la serviciul rutier și până la cel de investigare al fraudelor, polițiștii cărășeni alături de cei din Timiș, Hunedoara și Mehedinți sunt și astăzi printre reșițeni.

„Cu toate că municipiul Reșița este printre orașele cu o rată mică a infracționalității, această acțiune este una importantă pentru asigurarea unui climat de siguranță pentru toți cetățenii“, a declarat dr. Grigore Stolojescu, comisar şef de poliţie, inspector şef - IPJ Caraş Severin. După finalizarea acțiunii se va face şi o comparaţie între rezultatele obţine în cele două zile şi cele obţinute de poliţişti într-o zi normală de muncă.

În ceea ce priveşte infracţionalitatea stradală la nivelul municipiului de pe Bîrzava, în prima parte a anului, aceasta este cu 20% mai scăzută faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite