Primăria Reșița sancționează constructorii care fac lucrările din bani publici în bătaie de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile în zona Triaj au început lucrări de reabilitare a celor două sensuri ale linilor de tramvai. Municipalitatea a contractat Hidroconstrucţia pentru aceste lucrări, iar în ciuda faptului că lucrarea este gata, banii vor veni după ce totul va fi corespunzător din punct de vedere calitativ.

Reprezentanţii municipalităţii au verificat starea lucrărilor din Triaj şi spun că deocamdată constructorul nu a fost plătit pentru munca prestată.

„Ca urmare a verificărilor dispuse de către Primarul municipiului Reşiţa  în ceea ce priveşte lucrarea de reabilitare a carosabilului din zona Triaj efectuată de către SC  Hidroconstrucţia Sebeş SA, facem precizarea că această lucrare nu corespunde calitativ. Menţionăm că nu s-a achitat nicio sumă aferentă acestei lucrări din partea Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului şi nici nu se va achita până ce aceasta nu va fi corespunzătoare din punct de vedere calitativ. Sperăm ca pe viitor această situaţie să nu se mai repete şi cerem scuze pentru această stare de lucru“, a precizat Cosmin Enuică,purtătorul de presă al Primăriei Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite