Motorul lui Pascotă s-a făcut scrum pe Aeroportul Caransebeş (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multiplul campion a căzut în etapa a doua a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză pe Aeroport, moment în care motocicleta sa, Suzuki K8, a luat foc. Intervenţia târzie a pompierilor a făcut ca din motorul lui Pascotă să nu mai rămână nimic.

Fără adversar pe pista aeroportului din Caransebeş, Ionel Pascotă s-a obişnuit să alerge şi pentru spectacol, împătimiţii sportului cu motor aplaudând la scenă deschisă acrobaţiile pe o roată ale celui mai titrat pilot din întreaga istorie a motorsportului românesc. Duminică, pe aeroportul din Caransebeş, lucrurile s-au terminat însă prost pentru el. În timp ce concura în a doua etapă a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză pe Aeroport, timişoreanul a pierdut controlul motocicletei care a alunecat din cauza calităţii precare a asfaltului şi a căzut. Din cauza impactului, motocicleta a luat foc. “Sunt foarte supărat pentru că nu a fost niciun instinctor. Motocicleta mea a ars timp de 20 de minute până s-a făcut scrum. Maşina de pompieri a ajuns când nu mai era nimic de ars. Puteam să iau foc şi eu. Ce se întâmpla atunci? Ardeam pentru că pe traseu nu era nicio maşină de pompieri sau vreun instinctor?!”, se întreabă revoltat Ionel Pascotă.

S-a jucat cu focul
Lucian Popoviciu, preşedintele clubului LuPo Racing Timişoara, organizatorul competiţiei, crede însă cî doar ghinionul e de vină pentru accidentul în care a fost implicat Pascotă. “Ionel avea avans mare, mergea la spectacol. A alunecat însă şi a căzut. Se mai întâmplă ca la un astfel de impact rezervorul sau vreun furtun să cedeze şi motorul să ia foc. Maşina de pompieri era departe, iar instinctoarele nu au făcut faţă”, a spus Popoviciu. Preşedintele Federaţiei Române de Motociclism, Cristian Mureşan, susţine că Pascotă s-a jucat cu focul. “Pascotă s-a ţinut numai de figuri. El este de departe cel mai bun şi atunci merge mai mult pe o roată. Au fost stingătoare, dar nu s-a putut face mare lucru”, a declarant oficialul FRM.
    Pascotă aşteaptă acum ca organizatorii să-l despăgubească, în opinia sa, motorul putând fi salvat dacă pe traseu existau instinctoare.

Video: Motorul lui Pascotă a ars complet

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite