Reşiţa: EXCLUSIV: Motociclist ucis de incompetenţa drumarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: EXCLUSIV: Motociclist ucis de incompetenţa drumarilor
Reşiţa: EXCLUSIV: Motociclist ucis de incompetenţa drumarilor

În opinia motocicliştilor cu experienţă, viteza a fost doar un factor secundar în tragedia de la Valeadeni, în urma căreia s-a stins din viaţă amicul lor.

Drumul care leagă Reşiţa de Caransebeş, încadrat de o parte şi de alta de o mulţime de cruci, a mai făcut ieri o victimă. Este vorba de un motociclist, Adrian Micşa, de 31 de ani, cunoscut de prieteni ca „Agentul”. 

Recent căsătorit şi tată al unui copil de câteva luni, acesta se îndrepta ieri dimineaţă spre Aeroportul Caransebeş, unde urma să participe la o etapă a campionatului de Motociclism Viteză.

image



Capcanele ucigaşe


Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei, fără a face referire la starea proastă a şoselei. Motocicliştii cu experienţă spun că nu s-ar fi întâmplat o nenorocire în mod normal.

„Nu viteza l-a omorât, asta e clar pentru noi. Accidentul s-a produs din cauza unei denivelări. Motorul l-a aruncat şi a căzut într-o buturugă de pe marginea drumului şi a murit pe loc. Acolo şi cu maşina dacă mergi simţi denivelările din asfalt. Îşi fuge spatele şi e greu să menţii controlul motorului sau al maşinii. Motorul nu are nimic. Se vede că s-a lăsat pe-o parte şi dacă nu ar fi fost lăsate acele cioate pe marginea drumului ar fi scăpat doar cu nişte zgârieturi”, a spus Vali Marin, un cunoscut al victimei.

image



Un copil de câteva luni a rămas orfan

Cristian Belcea are, la rândul său, numai cuvinte de laudă la adresa celui care a fost Adrian Micşa.

„A fost un tip foarte de treabă. Era pasionat de motoare şi îi plăcea viteza, motiv pentru care alerga în competiţiile de pe Aeroportul Caransebeş. Eu mergeam de fiecare dată cu el şi îl filmam. Şi ieri trebuia să fac la fel. Chiar l-am sunat să văd dacă mai are nevoie de ceva şi nu mi-a răspuns. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Avea un copilaş de doar câteva luni. Mare păcat”, a spus Cristian Belcea şi el motociclist.

Acum, ultima plimbare împreună o vor face spre cimitir, unde se vor despărţi pentru totdeauna. În ziua înmormântării, bikerii vor ambala motoarele la maximum pentru a-şi plânge camaradul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite