Moş Crăciun le-a adus un centru social modern micuţilor din Bocşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au parte şi de distracţie
Copiii au parte şi de distracţie

Sărbătorile de iarnă sunt ceva mai bune pentru micuţii sărmani din Bocşa. Cei cu probleme sociale din Bocşa au un Centru de zi nou în care îşi vor petrece o bună parte a zilei. Centru a fost inaugurat astăzi. Bazele lui au fost puse de Fundaţia Umanitară „Triumful Inimii”.

„Noul centru se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7-14 ani, proveniţi din familii cu risc ridicat de excluziune socială. În prezent, 60 de copii beneficiază de educaţia oferită de cadrele didactice specializate, de îndrumare psihologică şi de asistenţă medicală primară”, a declarat Camelia Şuşco, purtătorul de cuvânt al Consiliului judeţean Caraş-Severin.

Vor avea şi mâncare caldă

Micuţii care vin aici vor fi ajutaţi să-şi pregătească şi lecţiile pentru şcoală. O echipă de specialişti, medici, asistenţi sociali şi psihologi contribuie la educarea şi dezvoltarea copiilor. Beneficiarii centrului au asigurată, totodată, masa de prânz. Fundaţia Umanitară “Triumful Inimii” Bocşa  a fost înfiinţată în anul 2003. Scopul principal al Fundaţiei este unul caritabil, de susţinere materială a familiilor sărace  şi de asigurare a egalităţii de şanse.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite