Reşiţa: „Viaţa şi opera lui Monet”, epuizată rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: „Viaţa şi opera lui Monet”, epuizată rapid
Reşiţa: „Viaţa şi opera lui Monet”, epuizată rapid

Cel de-al cincilea volum din colecţia „Pictori de geniu” s-a epuizat încă de la primele ore ale dimineţii. Clienţii fideli au aşteptat în faţa chioşcului de la ora şapte şi

Cel de-al cincilea volum din colecţia „Pictori de geniu” s-a epuizat încă de la primele ore ale dimineţii. Clienţii fideli au aşteptat în faţa chioşcului de la ora şapte şi jumăte.„Am fost încă de dimineaţă să cumpăr cartea. Am nepoţi şi nu am ratat nici colecţia pentru copii. Acum sper să nu pierd niciun număr din colecţia «Pictori de geniu». Astăzi am cumpărat cel de-al cincilea volum. Aştept cu nerăbdare să pun şi aceste cărţi în biblioteca mea“, a spus Sever Gornic, un reşiţean. Unul dintre locurile care primeşte un număr mai mare de cărţi este chioşcul de ziare de la Victoria.

„Astăzi am primit 75 de bucăţi şi până la această oră am epuizat stocul. Multă lume aşteaptă chiar de la ora şapte în faţa magazinului. Sunt mulţi care vin şi vor să cumpere aceste cărţi din colecţia «Adevărul». Noi cred că primim cele mai multe bucăţi, însă nici acestea nu sunt suficente. Sunt şi mulţi abonaţi care vin şi cumpără şi celelalte colecţii. Pot să spun că reşiţenii sunt încântaţi de aceste colecţii care merg foarte bine. Păcat că nu pot onora toate solicitările care vin în fiecare zi“, a spus Valeriu Marinescu, comerciant.

Cum poţi achiziţiona cărţile
- Primele cinci volume, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Picasso şi Van Gogh, pot fi achiziţionate astfel:
- prin abonament pe 3 luni la ziarul Adevărul (include cele 14 volume), telefon: 021-407.54.64, 021-407.54.65 sau 0318-200.200;
- la librăriile şi sediile Adevărul de Seară din Timişoara, str. F. Mercy nr. 3 sau  Cluj-Napoca, str. Bucureşti nr. 16, parter.
- prin comandă online, pe www.adevarul.ro;
- prin comandă direct la sediul Adevărul Holding, telefon: 021-407.76.38, 021-407.76.51

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite