Reşiţa: Două incendii izbucnite la Moldova Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Două incendii izbucnite la Moldova Nouă
Reşiţa: Două incendii izbucnite la Moldova Nouă

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la două incendii cauzate de neglijenţa unor cetăţeni certaţi cu bunul simţ.

Pentru pompierii militari ai Secţiei Moldova Nouă, ultima zi a lunii lui cuptor a venit cu două intervenţii. Amblele au fost de vegetaţie uscată.
Prima dintre ele s-a produs pe drumul naţional dintre Moldova Nouă şi Maceşti. Pentru stingerea incendiului de vegetaţie uscată izbucnit în această zonă, au intervenit 22 de subofiţeri cu două autospeciale cu apă şi spumă şi alte două maşini care i-au transportat pe militari.
Din primele cercetări, focul a izbucnit din cauza unei ţigări aruncate la întâmplare. Au ars aproximativ 10 hectare de mărăcini şi vegetaţie uscată, existând pericolul propagării incendiului la patru cabane aflate în acea zonă. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au fost ajutaţi şi de o grupă de jandarmi din Moldova Nouă, aflată sub comanda unui ofiţer” a declarat locotenentul Adriana Paici, purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Cea de-a doua dintre intervenţii, a fost una de mai mică amploare în care pompierii militari ai Secţiei Moldova Nouă au intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru stingerea altui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit, de data aceasta, pe strada Uzinei din localitate. Şi în acest caz, în urma primelor cercetări, s-a stabilit că focul a izbucnit din cauza unei ţigări aruncate la întâmplare. Au ars mărăcini şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite