Moda 2010: Tinerii reşiţeni vor să petreacă un Revelion cu foarte mulţi waţi în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii preferă să danseze şi să consume cocteiluri de Anul Nou
Tinerii preferă să danseze şi să consume cocteiluri de Anul Nou

Patronii localurilor care oferă petreceri în fiecare weekend pregătesc surprize reşiţenilor pentru noaptea de Anul Nou. Revelionul de club nu este foarte scump şi este mult mai accesibil mai ales tinerilor. Localurile din Reşiţa în care tinerii pot petrece Revelionul sunt pregătite ca să îşi primească oaspeţii.

 Meniurile şi preţurile sunt stabilite, la fel şi tematicile petrecerilor. Cum preţurile practicate în aceste localuri sunt mai mici decât cele din marile restaurante, telefoanele au început să zbârnâie pentru rezervări. „Suntem15 persoane. Vrem să ne distrăm în noaptea de revelion. Nu vrem un local cu pretenţii care cere etichetă. Suntem tineri, deci vom merge la unul din cluburile din oraş. Nu mi se pare scump să plătim cel mult 150 de lei pentru petrecerea dintre ani”, a spus Marius Silaghi, un tânăr reşiţean.

Fără etichete şi plictiseală în "meniu"
Patronii cluburilor spun că plictiseala nu are loc în „ meniul” de Revelion. „Noi am pregătit un meniu diversificat, gustare rece, sarmale, friptură, desert şi, bineînţeles, băuturi. Muzica va fi pentru toate gusturile, va fi o altfel de petrecere în care tinerii se pot distra după pofta inimii. Va fi o petrecere construită chiar de invitaţi”, a explicat Alexandru Dan, administrator Derby Pub.

Rock-revelion pentru pasionaţi
Petrecerile de nişă sunt şi ele în tendinţă anul acesta. Rock Cafe organizează un Revelion intim pentru pasionaţii genului. „ Avem deja aproape toate locurile ocupate. Pregătim bufet suedez şi o petrecere adevărată de rock. Costul unui bilet este de 170 de lei”, a spus Adriana Donot, reprezentant Rock Cafe.
Tinerii care se dau în vânt după muzica anilor ‘80 pot opta pentru revelionul organizat în Kaos Klub. Preţul meniului este de 150 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite