Reşiţa: „Moby Dick” nu se mai găseşte pe tarabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: „Moby Dick” nu se mai găseşte pe tarabe
Reşiţa: „Moby Dick” nu se mai găseşte pe tarabe

Colecţionarii celor „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” au întârziat la servici pentru a cumpăra cel de-al 50-lea volum.

Chioşcurile de ziare din Reşiţa au fost asaltate de pasionaţii de carte. Cel de-al 50-lea volum din colecţia „Biblioteca Adevărul”, i-a  făcut pe resiţeni să stea la coadă în faţa tonetelor de ziare chiar înainte de ora deschiderii.
„Nu pierd niciun număr, sunt de la şapte aici. Am acasă toate volumele din această colecţie. Astăzi o să îmi completez cu „Moby Dick” biblioteca. Aşteptăm acum să vină şi desenele animate”, a spus Oana Tripe, o reşiţeancă.

100 de bucăţi într-o oră
Mai mult de 100 de bucăţi au fost vândute într-o oră.” Am primit 150 de bucăţi. Am deschis de aproximativ o oră şi nu cred că mai am 30 de cărţi. Toată lumea este înebunită după aceste volume, şi se pare că povestea căpitanului obsedat de găsirea şi uciderea balenei albe este una dintre preferate”, a spus Valeriu Marişescu, vânzător de ziare.

Au întârziat la servici
„Este deja ora nouă, trebuia să ajung la opt jumate la servici. Am stat la coadă să pot cumpăra acest volum. Dar nu mai contează întârzierea pentru că am reuşit să achiziţionez cartea”, a spus Iosif Bunea, un reşiţean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite