Misterul tramvaiului ucigaş ajunge pe masa procurorilor cărăşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a murit strivit de burduful tramvaiului, în timp ce încerca să îşi recupereze telefonul
Un tânăr a murit strivit de burduful tramvaiului, în timp ce încerca să îşi recupereze telefonul

Bărbatul de 32 de ani care a murit, după ce burduful de la tramvai l-a strivit, ar fi trebuit să coboare cu o staţie mai devreme. Ancheta privind împrejurările în care s-a produs decesul tânărului strivit de burduful unui tramvai este încă în derulare.

Tânărul S. Lucian Daniel a decedat, într-un tramvai, în zona Renk, în timp ce încerca să îşi recupereze telefonul mobil. Cu toate că ar fi trebuit să coboare în ultima staţie, înainte de bucla de întoarcere a tramvaiului, el a preferat să mergă până la capăt. Această măsură este una ce ţine de regulamentul intern. „De multe ori, reşiţenii ne fac necazuri atunci când le explicăm să coboare înaintea manevrelor de întoarcere“, spune Nelu Nistor, Şef Serviciu Transport Prescom. Aceasta ar fi explicaţia pentru faptul că bărbatul se afla în tramvai în bucla de întoarcere.

Decesul, o enigmă

Moartea violentă a tânărului din Oraviţa este încă o enigmă. Deşi zona burdufului este una rotativă, aceasta nu este interzisă pasagerilor. „Călătorii au voie să stea în zona burdufurilor pentru că zonele interzise sunt protejate. Nu există riscul să fie accidendat dacă te afli în timpul deplasării tramvaiului în acea zonă”, a adăugat Nelu Nistor, şeful Serviciului de Transport din cadrul societăţii de transport în comun.

În urma celor întâmplate, angajaţii care erau de serviciu pe tramvaiul în care s-a produs tragedia vor concediu. „Vatmanul este în stare de şoc. A venit ieri la serviciu, însă nu a putut să mai urce în tramvai. Dacă nu depăşeşte momentul, va trebui să îi găsim alt loc de muncă”, subliniază Nelu Nistor, şeful Serviciului de Transport din cadrul societăţii de transport în comun.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite