Minunea de Crăciun există! Un binefăcător anonim returnează câteva sute de euro prin intermediul Adevărul de Seară Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancomat
Bancomat

Doamna care şi-a uitat banii în bancomat îi poate ridica de la redacţia Adevarul de Seară Reşiţa. Miercuri seara, în jurul orelor 19.00, la un bancomat din Zona Poliţie, o doamnă a uitat o sumă importantă de bani, iar persoana anonimă doreşte să-i returneze.

Spiritul Crăciunul a sensibilizat o persoană din Reşiţa care nu vrea să-şi însuşească o sumă importantă de bani pe care a găsit-o într-un mod mai puţin obişnuit. Seara zilei de miercuri a fost una nefastă pentru o doamnă din Reşiţa care a mers la un bancomat, dar a plecat fără să ridice banii.
Există miracole
Tot ceea ce trebuie să facă doamna este să sune la redacţia Adevărul de Seară Reşiţa, număr de telefon 0255. 222.132 şi să-şi aducă aminte cum a fost îmbrăcată în acea zi. Binefăcătorul spune că o va recunoaşte pentru că acesta chiar a aşteptat o perioadă de timp ca ea să se reîntoarcă la bancomat. „Am stat în faţa bancomatului cu speranţa că se întoarce după bani. Acest lucru nu s-a întâmplat şi chiar îmi doresc să returnez aceşti bani, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă şi ar fi păcat să nu se bucure de ei“, spune binefăcătorul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite