Minunea de Crăciun există!Alina S şi-a recuperat banii uitaţi la bancomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancomat
Bancomat

Tânăra care în cursul săptămânii trecute a fost la un bancomat din zona Poliţie şi a uitat să-şi ridice banii, i-a primit înapoi în weekend. Bărbatul care a găst banii, aproape 900 de lei a spus că este fericit pentru că femeia se paote bucura de ei.

Tânăra Alina S este bugetar, iar stresul de la locul de muncă şi lipsa timpului liber au extenuat-o. „Am păţit de multe ori ca bancomatele să nu funcţioneze. Pentru că eram şi obosită şi în mare grabă, nu a mai aşteptat după suma de bani“, spune femeia. Cu toate acestea, tânăra spune că se bucură că mai există şi oameni cu suflet care nu se gândesc doar la ei.

„Mi-am dat seama că lipsesc banii de pe card abia în cursul serii de miercuri, dar nu mai aveam speranţa să-i mai găsesc“, a mai spus Alina.

Bărbatul care a fost în spatele tinerei şi a văzut ca aecasta a plecat fără bani spune că dacă ar fi să o ia de la început, tot aşa ar fi procedat. „De ce să-mi însuşesc o sumă d ebani care nu este muncită de mine. Suma era mare şi poate oamenii chiar aveau nevoie de ea , maia les că se apropie sărbătorile“, a declarat binevoitorul reşiţean care nu a dorit ca identitatea lui să se facă publică.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite