Reşiţa: Copilul Minodorei, botezat de Adi Minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Copilul Minodorei, botezat de Adi Minune
Reşiţa: Copilul Minodorei, botezat de Adi Minune

Părinţii Minodorei vor pleca pentru o vreme la Bucureşti pentru a-şi ajuta fiica.

Caius Muntean, tatăl Minodorei, cunoscuta interpretă de manele, e extrem de fericit că fiica sa îi va dărui în mai puţin de două luni un nepoţel.

În spatele unei mese din piaţa de vechituri a Reşiţei, pe care sunt expune la vânzare mai multe jucării din copilăria Minodorei, bărbatul se gândeşte doar la momentul în care îl va cunoaşte pe cel mai tânăr membru al familiei.

„Abia aşteptăm ca Minodora să aducă pe lume un copil. Vom merge la ea, la Bucureşti, să-i fim alături într-un moment atât de important. Va avea un băieţel. Soţia mea va rămâne la Bucureşti mai multă vreme pentru a o ajuta pe Minodora. Eu voi merge şi la Constanţa, la cealaltă fată a noastră”, spune, vizibil emoţionat, Caius Muntean.

Botez de cinci stele

Tatăl Minodorei mai spune că manelista nu a avut preferinţe, singura ei dorinţă fiind să nască un copil sănătos. Caius Muntean ştie deja şi drumul pe care va porni nepotul său.

„Vă daţi seama ce-ar însemna să moştenească talentul Minodorei. Unde mai pui că îl va avea ca naş pe Adi Minune. Dacă e să ţinem cont de asta, sigur va cânta manele. Acum mai avem de aşteptat cam o lună şi jumătate. Atât mai are până naşte. Nu s-au hotărât ce nume să-i pună, pentru că asta vor hotărâ probabil împreună cu Adi. Botezul o să-l facem tot în Bucureşti, unde o să vrea Adrian, că doar el e naşul”, mai spune Caius Muntean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite