Ministrul Internelor, Traian Igaş: „Presa l-a făcut celebru pe Şaptebani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, Cristinel Şaptebani, şi soţia acestuia, Neta, vameş în Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, apar în stenogramele din dosarul şpăgilor, dar ministrul Administraţiei şi Internelor nu vede nimic în neregulă în asta.

Cu ocazia vizitei sale la Reşiţa, Traian Igaş l-a cunoscut personal pe Şaptebani. “Am avut un dialog scurt, e prima dată când l-am văzut. Dacă îl vedeam pe stradă nu-l cunoşteam. Am vrut să văd cum stă cu restructurarea, mi-a spus că lucrurile sunt în grafic”, a declarat Igaş.


    Întrebat cu ce ochi vede apariţia soţilor Şaptebani în scandalul de corupţie din vămi, minsitrul a spus: „Soţia dânsului lucrează, din ce am înţeles tot din stenograme, sub tutela ANAF-ului. Din punctul meu de vedere, cred a fost ridicat la un grad de notorietate prea mare pentru un inspector al Poliţiei de Frontieră. Şi-a câştigt postul în urma unui concurs. L-am urmărit mai atent după ce presa l-a făcut celebru, dar până în momentul de faţă nu a fost chemat de nimeni să dea vreo declaraţie. În afară de acea stenogramă, nu ştiu să fie altceva”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite