Meteorologii anunţă un sfârşit de săptămână ploios şi în Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vreme instabilă
Vreme instabilă

Scăderea temperaturii continuă şi vineri. Până la începutul săptămânii viitoare maximele se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade, valori apropiate de cele normale pentru data din calendar, dar instabilitatea vremii se menţine şi în următoarele zile.

Şi sâmbătă cerul va fi temporar noros şi vor cădea din nou averse însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, dar se înteţeşte în timpul ploilor. Specialiştii spun că pe duminică vremea se mai îndreaptă.

Codul galben care a durat mai bine de 12 ore pentru județul Caraș-Severin s-a soldat cu afectarea mai multor linii aeriene de medie tensiune. Opt localități și câteva mii de locuitori nu au avut curent electric ore bune. “Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupţi din cauza copacilor cãzuţi pe liniile electrice aeriene”, a spus Bogdan Micu, reprezentantul departamentului de comunicare din cadrul Enel.

De asemenea, mai multe localități au fost afectate de caderea de grindină, însă niciun primar nu a raportat la Prefectura Caraș-Severin pagube la culturile pe care le au oamenii.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite