Membrii Guerrillamotors pregătesc o surpriză copiilor instituţionalizaţi din Bocşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce mâine vor merge să doneze sânge la Centrul de Recoltare Sanguină din Reşiţa, cei 13 membrii ai clubului vor să cumpere cadouri pentru zece copii de la Centrul de plasament „Tabita“ din localitatea Bocşa. Tinerii reşiţeni îi aşteaptă pe toiţi cei care vor să li se alăture.

Încă de la înfiinţare, membrii clubului reşiţean şi-au planificat să se implice mai mult în viaţa socială a judeţului. Pe lângă drumeţii şi petreceri, motociclşiştii vor să îi ajute pe cei care au nevoie.„După ce donăm mâine d ela ora 12.00, mergem şi cumpărăm dulciuri şi alte bunătăţi pentru "Centrul de plasament Tabita" din Bocşa, aflat pe pe strada Mihai Viteazul nr 11“, spune Iulian Băguţ, unul dintre membrii clubului reşiţean.

Tinerii spun că orice ajutor le va aduce celor mici o bucurie imensă, mai ales că din cauza crizei economice cei zece copii din Bocşa nu-şi mai permit multe lucruri. „Dacă nu puteţi să donati sânge, din diverse motive, puteţi să donaţi bani sau alte obiecte folositoare, jucării, haine, etc. La centrul de plasament sunt cinci fete şi cinci băieţi, cu vârste între 7 şi 18 ani. Cei care vor să ajute pot să ia legătura cu noi  la numărul de telefon 0726 227 375 “, a mai spus Iulian.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite