Reşiţa: Una dintre femeile rănite în accidentul din Bistriţa Năsăud este din judeţul Caraş-Severin, potrivit Mediafax.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren accelerat care venea din Timişoara şi se îndrepta spre Sighetul Marmaţiei s-a lovit ieri, de o locomotivă în judeţul Bistriţa Năsăud, în jurul orei 10.35. Potrivit prefectului judeţului, în urma accidentului s-au înregistrat trei victime, dintre care două rănite mai grav. Potrivit aceleiaşi surse, femeia are leziuni la coloana vertebrală şi membre, iar în prezent, se află internată la Spitalul Orăşenesc Năsăud.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Romuli, aflată la graniţa dintre judeţele Bistriţa Năsăud şi Maramureş.
Primii care au sărit în ajutorul călătorilor ce se aflau în trenul lovit de locomotivă au fost câţiva oameni de la Ocolul Silvic Romuli. Aceştia i-au ajutat pe călători să coboare şi le-au asigurat asistenţa medicală primară, până la sosirea echipajelor de ambulanţă. „Azi-dimineaţă, am fost convocaţi la primărie şi ni s-a spus să mergem în zonă să îi ajutăm pe oameni. Călătorii erau obosiţi şi nedormiţi, după un drum lung, de la Timişoara“, a spus Vasile Moniţa, şeful Ocolului Silvic Romuli. 

Cel mai grav rănit, însă este un bărbat, de 60 de ani, din judeţul Maramureş, care are comoţie cerebrală.
În vestul ţării au mai avut loc astfel de accidente. Ultimul de acest gen a fost cel din zona Satchinez-Hodoni. Numărul persoanelor rănite după ce un tren a lovit în plin un TIR a fost de şapte, cel mai grav rănit fiind şoferul de TIR.

Citeşte şi:

O locomotivă s-a lovit de un tren accelerat (UPDATE)

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite