Mascaţii dau bine cu piciorul. Au câştigat Cupa Poliţiei la fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Poliţiei Române a fost marcată la Reşiţa prin tot felul de manifestări sportive şi acţiuni care au urmărit să arate tuturor cât de frumoasă este viaţa de om al legii. În ultima zi în care s-au desfăşurat competiţiile sportive dedicate Zilei Poliţiei, oamenii legii şi-au arătat măiestria la masa de tenis şi pe terenul de fotbal.

În sala de sport a Şcolii Generale Nr. 6, Cristian Sârbu, de la Resurse Umane, nu a avut nici anul acesta adversar. S-au ţinut totuşi destul de bine Petrică Panduru de la Logistică şi Sorin Păuşan, de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, acesta din urmă reuşind să treacă în semifinale de veteranul competiţiei, comisarul-şef Roman Cocolea, şeful Serviciului de Ordine Publică. 
La sportul rege se pricep cei mai mulţi dintre poliţişti, astfel că, în Sala Polivalentă şi-au disputat marele trofeu nu mai puţin de 13 echipe. “După o partidă viu disputată, în finală, echipa Serviciului de Intervenţie Rapidă a surclasat una dintre echipele Poliţiei Municipiului Reşiţa. “Mascaţii” au mai câştigat cupa şi în anul 2009. Un binemeritat  loc III a obţinut cea de-a doua echipă a Poliţiei Municipiului Reşiţa care în semifinală a învins echipa Poliţiei Oraşului Oraviţa”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite