Mărgineanu şi Chilian au făcut show pe pontonul Lacului Văliug

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matinalul Antenei 1, Răzvan Simion, şi-a făcut aseară, debutul în muzică, alături de cei doi prieteni ai săi, în faţa a câtorva sute de turişti care au ales la sfârşit de săptămână distracţia de pe malurile lacurilor din zona Muntelui Semenic.

Pontonul de la Casa Baraj a fost neîncăpător aseară pentru sutele de turişti care au ales să petreacă mai bine de două ore cu Mihai Mărgineanu, Florin Chilian şi Răzvan Simion, vedeta Antenei 1. Show-ul a fost de-a dreptul incendiar şi s-a întins până târziu în noapte, publicul dezlipindu-se cu greu de pe şezlonguri, iar instrumentiştii lui Mărgineanu de pe scenă. Artistul a avut parte de o prezentare specială din partea matinalului Antenei 1, acesta din urmă mărturisind celor prezenţi că şi-a convins prietenul să vină la Văliug povestindu-i despre chefurile ţinute aici în anii de liceu. Mărgineanu a încins repede atmosfera, încă de la primele versuri, iar urcarea pe scenă a lui Florin Chilian a făcut ca show-ul să fie total. Înainte să cadă cortina peste scena amplasată pe malul Lacului Văliug, Răzvan Simion s-a alăturat celor doi buni prieteni ai săi pentru a-şi demonstra calităţile de percuţionist.


Propunerea lui Răzvan

    “A fost cam la fel ca la prima cântare pe care am avut-o la Reşiţa, acum vreo patru ani de zile, când am apărut cu Răzvan şi Dani. Lumea i-a primit foarte bine şi pe noi pe lângă ei. Am venit la Văliug la propunerea lui Răzvan. Am strâns repede o gaşcă, am rezervat vreo zece camera şi am venit să vedem cu ce se tot laudă Răzvan”, a declarat Mihai Mărgineanu. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite