Reşiţa: Marfă nouă în curtea UCMR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aihan Omer a adus doi internaţionali pentru a câştiga titlul. UCM Reşiţa va aborda noua ediţie a Ligii Naţionale de handbal masculin cu trei nume noi în lot.

Vicecampioana României la handbal masculin, UCM Reşiţa, şi-a prezentat oficial, cele trei achiziţii ale verii, de la care suporterii de pe Bârzava aşteaptă să aducă plusul necesar grupării bănăţene pentru a câştiga titlul în Liga Naţională. Dacă în urmă cu un sezon oficialii reşiţeni au realizat nouă transferuri, care mai de care mai interesante, de data aceasta, având probabil şi experienţa campionatului trecut, au preferat să aducă doar trei nume noi în lotul pus la dispoziţia „Turcului”. Este vorba de trei jucători cunoscuţi publicului reşiţean.

Gândindu-se nu numai la prezent ci şi la viitor, Omer l-a recrutat de la echipa de juniori a Liceului Traian Vuia, vicecampioană a României în acest an, pe Alexandru Vulpe, jucător care a mai cochetat cu UCMR şi în trecut. Primul transfer al verii a fost însă cel al lui Cristian Fenici, centrul naţionalei, jucător pe care Aihan Omer îl apreciază în mod deosebit. Pentru linia de nouă metri, acolo unde formaţia reşiţeană şi-a arătat mereu limitele în faţa unui adversar puternic, cu gabarit, oficialii reşiţeni l-au preferat pe internaţionalul Adrian Petrea, jucător cu mare experienţă competiţională, venit de la Pick Szeged.

Mai puternici

Tehnicianul Aihan Omer consideră că echipa sa este mai puternică decât în campionatul trecut şi că, alături de Steaua şi Constanţa, este una din principalele candidate la titlu. „Am căutat să aducem doar jucători de valoare, care să se integreze imediat în angrenajul echipei. Nu cum am procedat anul trecut, când au venit mulţi străini şi nu s-au adaptat. Atât Fenici, cât şi Petrea s-au integrat excelent, pentru că ambii sunt componenţi ai echipei naţionale, care joacă acelaşi sistem ca şi noi, iar cu mulţi dintre băieţii de aici se cunoşteau deja. Ei joacă de parcă ar fi aici de trei sau patru ani. Cu aceste transferuri pornim cu gânduri şi ambiţii mai mari ca niciodată. Obiectul e acelaşi, campionatul şi Cupa României, dar acum sunt supermotivaţi. Echipa e pregătită din toate punctele de vedere pentru asta”, a declarat Omer.

Vroia un inter puternic

Întrebat dacă şefii clubului i-au satisfăcut toate doleanţele în ceea ce priveşte campania de achiziţii, tehnicianul a spus: „Sincer, aş fi vrut să mai întărim puţin echipa la linia de nouă metri.  Aş fi vrut să avem patru-cinci aruncători de la distanţă, aşa cum au toate echipele mari. Din păcate, nu s-a putut şi trebuie să ne descurcăm cu ce avem, pentru că şi actualii jucători au valoare”. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite