Maratonul gugulanilor a atras zeci de turişti pasionaţi de drumeţii în Munţii Ţarcu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie pe două roţi
Distracţie pe două roţi

Una dintre zonele montane mai putin explorate din Caraș-Severin o reprezintă Munții Țarcu. În acest sens, pentru a promova turismul și în perioada verii, administrația ariei protejate „Natura 2000“ a dat undă verde pentru organizarea unui maraton destinat iubitorilor sportului pe două roți.

Astfel, municipalitatea caransebeșeană, împreună cu Serviciul Județean de Salvamont și ONG-uri din județ și-au dat mâna la sfârșitul săptămânii trecute și au organizat un concurs la care au participat cărășeni de diferite vârste.

„Vrem să demonstrăm că în județ se poate promova turismul și prin sport. Lucru care este foarte important și demn de luat în seamă“, a spus Valentin Balaban, șeful Serviciului de Salvamont Caraș-Severin. Această acțiune vine după ce zilele trecute a fost inaugurată tiroliana de la Băile Herculane.

„Nu pierdem nicio ocazie atunci când vine vorba de plimbări cu bicicleta în natură. Faptul că se organizează astfel de concursuri nu face dacât să ne mulțimească pe noi cei care am rămas fideli mișcării în are liber“, a spus Viorel Țunea, din Reșița

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite