VIDEO Mansarda unei case din Reşiţa a fost mistuită de flăcări în această dimineaţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au luptat cu flăcările timp de o oră.
Pompierii au luptat cu flăcările timp de o oră.

Pompierii de la ISU Semenic s-au luptat aproape o oră cu flăcările care au distrus în totalitate mansarda şi au afectat serios parterul unei case de pe Strada Victoriei din Reşiţa.

UPDATE

Doi morţi, la Oţelu Roşu

Marţi dimineaţă, un incendiu puternic a avut loc şi la Oţelu Roşu. Din nefericire, aici, pe lângă pagubele materiale există şi două victime. "La ora 08.45, prin Serviciul unic de apel 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic" al judeţului Caraş-Severin a fost anunţat cu privire la faptul că există posibilitatea ca într-un apartament de pe strada Rozelor să fi izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat forţe ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Oţelu Roşu. Din nefericire, o femeie în vârsta de 30 de ani şi fiul acesteia, de 10 ani, şi-au pierdut viaţa în urma intoxicării cu fum. Potrivit raportului transmis de către SVSU Oţelu Roşu, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, iar arderea a fost mocnită degajând fum", a declarat Anca Balint de la ISU Semenic.

Nimeni nu a fost rănit de flăcările furioase, dar pagubele materiale sunt însemnate. Nu mai puţin de trei autospeciale s-au deplasat la faţa locului pentru a neutraliza incendiul şi pentru a limita dimensiunile dezastrului. Materialele uşor inflamabile folosite în construcţia mansardei au favorizat răspândirea cu uşurinţă a flăcărilor.

Parterul locuinţei a avut şi el de suferit, în special din cauza cantităţii foarte mari de apă folosită de pompierii de la ISU Semenic.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Foc aprins de flex
“Deocamdată nu se ştie cauza incendiului. La sosisrea noastră, flacăra se manifesta violent la mansardă şi a fost nevoie de intervenţia a trei autospeciale”, a declarat Ionel Tilca, din cadrul ISU Semenic. Vecinii susţin însă că, un instalator neautorizat efectua lucrări la mansardă şi că, în momentul în care a tăiat cu flexul o ţeavă de cupru, scânteile rezultate au declanşat incendiul.


Pompierii au luptat cu focul timp de o oră.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale să stingă focul.

Instalatorul este audiat de organele de cercetare de la faţa locului care încearcă să stabilească împrejurările în care s-a aprins mansarda. “Eu sunt vecin aici cu ei. Stau la a doua casă. Am simţit miros înţepător de fum şi când am ieşit afară am văzut că acoperişul casei vecivilor mei arde violent. Atunci a ajuns şi prima maşină de pompieri. Nu pot să-mi dau seama de la ce a luat foc, dar a ars foarte tare”, spune Ion Jura.

Mai jos puteţi vedea imagini video de la incendiu:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite