Reşiţa: Manelista Minodora îşi vinde pantofii şi jucăriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Manelista Minodora îşi vinde pantofii şi jucăriile
Reşiţa: Manelista Minodora îşi vinde pantofii şi jucăriile

Cu banii obţinuţi pe pantofii sau jucăriile fiicei sale, Caius Muntean merge la Dunăre, la pescuit.

Citeşte şi articolul din Click!

Minodora, taică-tău îţi vinde pantofii!

Cunoscuta solistă de pe scena manelelor, Minodora Muntean, îşi vinde pantofii cu care apare pe micul ecran şi jucăriile din copilărie în piaţa de vechituri şi chilipiruri care se ţine la fiecare sfârşit de săptămână în Reşiţa.

Tatăl manelistei, Caius Muntean, vine săptămânal la Ocico şi oferă spre vânzare tot felul de lucruri ale Minodorei. De la jucăriile copilăriei interpretei, până la obiecte de decor din casă, chiar şi pantofii cu care urcă pe scenă, toate pot fi achiziţionate de fani.

Pantofi aproape noi

„Astea sunt jucăriile Minodorei de când era ea mică”, a spus Caius Muntean. „Am aici şi câteva perechi de pantofii de-ai ei. Ea îi cumpără, îi poartă o dată şi apoi mi-i dă mie să-i vând. Sunt aproape noi, iar acum nu iau pe ei nici jumătate din preţ. Mai am nişte bibelouri şi mai multe jucării de-ale ei. Minodorei îi plăceau maimuţele, de asta am aşa multe pe masă”. Maimuţele de pluş cu care s-a jucat cândva manelista se vând cel mai bine, iar preţul lor este de doar 5 lei.  

Prejudecăţi eronate

Bărbatul nu câştigă într-un an la piaţă cât fiica sa la o nuntă. Mulţi dintre cei care află că tatăl Minodorei vinde în piaţa de vechituri o pun pe artistă la zid, considerând că, la banii pe care îi câştigă aceasta, tatăl ei nu ar trebui să ducă grija zilei de mâine. Caius Muntean îi linişteşte însă, spunând că totul este doar o aparenţă.

„Eu vând aici de când s-a deschis piaţa, de când era Minodora mică. Vând jucării, pantaloni, ce am şi eu. Am auzit că mai comentează lumea că stau şi vând în piaţă, dar eu fac asta de mulţi ani, e ceva normal. Nu pot să stau sâmbăta şi duminica în casă. Mi-a intrat în sânge. Doar nu scot vreun ban din asta. Vând ce mai am prin casă şi nu folosesc. Ăştia sunt banii mei de pescuit, cu care merg la Dunăre”, a spus bărbatul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite